Search
Close this search box.
Search

Over Mij

Ik ben Laurenz, 35 jaar.

Sinds een recente medische diagnose ben ik sterk op zoek gegaan naar ‘een geloof’, ‘een houvast’, iets waar ik mezelf aan kon optrekken.

Door een oude, ietwat verdrukte liefde terug vanonder het stof te halen en er meer en meer kennis over te vergaren, streef ik als bedenker en bezieler van ‘Set in Stone’ ernaar om mezelf en andere mensen hun geluk en welzijn in balans te brengen met de kracht van wat moeder Aarde ons te bieden heeft.

Ontdek de magische kracht van Set in Stone.

Onze Visie

Ik ben verheugd om mijn gloednieuwe webshop met edelsteen juwelen, mineralen en snuisterijen aan jullie voor te stellen: Set in Stone.

De prachtige collectie edelsteen juwelen en kristallen zijn met liefde samengesteld om je te helpen bij het ontdekken van je eigen innerlijke kracht en het vinden van harmonie in je leven.

Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning, meer zelfvertrouwen, spirituele groei, heling van lichaam en geest, of simpelweg een leuk cadeau’tje, ik heb voor ieder wat wils!

Bij Set in Stone vind je een breed gamma aan kwalitatieve kristallen en schitterende juwelen, zorgvuldig door mezelf met de hand geselecteerd om jouw leven te verrijken.

Onze webshop biedt een eenvoudige en veilige manier om je favoriete items thuis te laten bezorgen, met een garantie van authenticiteit en liefdevolle verzorging. Ik sta klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte kristal of juweel dat bij jou past, want bij Set in Stone gaat het niet alleen om verkoop, maar om het delen van positieve energie en het creëren van een betekenisvolle ervaring!

Ik streef er ook naar om kwalitatieve en budgetvriendelijke opties aan te bieden die, hoewel ze een lagere prijs hebben, niet zullen teleurstellen in kwaliteit. Door zorgvuldige selectie en samenwerkingen met betrouwbare leveranciers, zorg ik ervoor dat zelfs de voordeligste producten voldoen aan de verwachtingen van de klant. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om toegang te hebben tot betaalbare en functionele producten zonder in te leveren op kwaliteit.

Laat Set in Stone dus voor letterlijk IEDEREEN een gids zijn op jouw spirituele reis en transformeer je leven met de helende kracht van kristallen en de schoonheid van edelsteen sieraden. Ik ben enthousiast om samen met jou op deze bijzondere reis te gaan!

Dompel jezelf onder in de magie van Set in Stone.

Vergeet niet om onze socials te volgen voor inspiratie, advies en speciale aanbiedingen!

Laten we samen de kracht van stenen omarmen en een wereld creëren vol hoop, liefde en positiviteit.

Welkom bij Set in Stone.

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts